До Міжнародного Дня музики

04 жовтня 2024 року викладачами циклової комісії музичних дисциплін був проведений позааудиторний захід «Її величність Музика» до Міжнародного Дня музики. Захід відбувався у змішаному форматі, об’єднавши на платформі Google Meet онлайн-учасників та офлайн-аудиторію Бахмутського педагогічного фахового коледжу в м.Жовті Води.
Основні цілі проведення заходу полягали у поширенні музичного мистецтва, знайомстві з сучасними українськими та зарубіжними композиторами, обміні досвідом та культурному спілкуванні.
На заході була створена атмосфера духовного спілкування здобувачів освіти з музикою, музичним мистецтвом. У мультимедійній формі було презентовано виступи студентів з вокальними та інструментальними номерами українських і зарубіжних композиторів. Активну участь у музичній вікторині взяли не тільки студенти спеціальності 014 Середня освіта (Мистецтво. Музичне мистецтво), а і студенти коледжу інших спеціальностей. Відповідаючи на запитання вікторини, здобувачі освіти показали свою ерудованість, кмітливість, інтелектуальну гнучкість.
Такі заходи об’єднують сучасну молодь навколо мистецтва, сприяють їх духовному і творчому розвитку, вчать відчувати красу та надихають.
Якщо ви бажаєте ознайомитись із відеоматеріалом заходу, переходьте на нашу сторінку у Facebook за посиланням https://www.facebook.com/groups/717974938675248