Виснітлення зборів трудового колективу Комунального закладу «Бахмутський педагогічний фаховий коледж»

24.01.2022 року відбулися збори трудового колективу Комунального закладу «Бахмутський педагогічний фаховий коледж» на тему «Виконання умов Колективного договору за 2021рік».

На зборах з аналізом фінансово-господарської діяльності коледжу виступила в.о. директора Рубцова М.А. Ключовим моментом доповіді стало створення адміністрацією коледжу сприятливих умов праці та соціального захисту робітників. Освічені питання виконання бюджету, заробітної плати, розподіл премій і винагород, соціальних виплат студентам.

Керівник визначила основні моменти поповнення матеріально-технічної бази, капітальний ремонт навчального корпусу та гуртожитку.

Загальними зборами прийнято рішення про контроль за виконанням  Колективного  договору  в КЗ «БПФК».

Також 24.01.2022 року відбулася звітна конференція про діяльність профспілкового комітету  первинної  профспілкової  організації Комунального закладу «Бахмутський педагогічний фаховий коледж» за 2021 рік.

Голова ПК ППО Максименко О.В. висвітлила питання діяльності профспілкового комітету, які спрямовані на захист  трудових,  соціально-економічних  прав та інтересів кожного  члена профспілки коледжу, на організаційне  зміцнення організації.

Голова  комісії з охорони праці Шабайдаш О.Л. доповіла про роботу з охорони праці і забезпечення безпечних та нешкідливих умов праці в коледжі.

Голова  оздоровчої   комісії  Зіньковська Л.Л. висвітлила  питання щодо попередження і профілактики СOVID-19, необхідності щеплення робітників та студентів коледжу.

Робота профспілкового комітету  отримала позитивну оцінку членів ППО КЗ «БПФК».