Успішні історії

«Успішна історія Івана Шевчука, студента Маріупольського національного університету» Ще у сьомому класі Іван захопився волейболом і вирішив, що стане вчителем фізкультури. Але у 2014 році почалася війна… І школа, у якій навчався Іван, опинилася у зоні бойових дій. Хлопець жив і навчався під обстрілами, переховуючись у підвалі. Однак він не відмовився від своєї мети – звернувся до Освітнього Центру та зміг вступити у виш на бюджет. Звертайся і ти!

«Тисячі дітей з окупованих територій вже стали студентами українських вишів» З початку війни 8225 дітей з тимчасово окупованих територій вступили до університетів через Освітні Центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна» за спрощеною процедурою. Без ЗНО, українського атестата і паспорта.  Зроби і ти крок до своєї мети – отримай український диплом, визнаний у всьому світі.

«Успішна історія студента Херсонської державної морської академії» Хлопець народився і виріс на тимчасово окупованій території, у місті Севастополь, у 2018 році закінчив школу. Роздумів, куди вступати, навіть не було – він мріяв стати моряком, як батько, тож своєю alma-mater він обрав Херсонську державну морську академію. Вступив на бюджет за спрощеною процедурою через Освітній Центр «Крим-Україна», успішно склавши два іспити ДПА (українську мову та літературу й історію України) і профільний іспит вишу.

Громадська організація “Фонд “Відкрита політика”

Міністерство освіти і науки України

USAID Ukraine – USAID Україна

#СхідМожливостей #доступнаосвіта #ДійЗарадиМрій #МрійДійРадій

Більше інформації – на Telegram-каналі:

https://t.me/dostupnaosvita

та YouTube-каналі:

https://www.youtube.com/channel/UCRQsTD5VkXGlqev9JV7pA-Q