Всеукраїнський День Дошкілля

27 вересня 2021 р. в Бахмутському педагогічному фаховому коледжі був проведений Всеукраїнський День Дошкілля.

Урочисте відкриття свята супроводжувалося казковими героями: Чарівником і Лялькою Оленою.

У цей святковий день студенти та гості мали змогу познайомитися з історією виникнення дошкільних закладів на Україні завдяки перегляду відеофільму, який підготували студенти старших курсів. Також студенти 3-х і 4-х курсів презентували свої наробки з практики, які перетворилися на цікаву, яскраву виставку творчих робіт: «Предметно-розвивальне середовище сучасного дошкільного закладу», «Щасливий світ дитинства», «Математичні перлини», «Фольклорний кошик «Дивограй»», «Осінь-чарівниця», «В звуках вправляємо – мову вивчаємо», «Майбутнім фахівцям на допомогу».

На святі лунали вірші, пісні, щирі вітання. В урочистій і радісній атмосфері студенти 4 курсу прилучали до чарівного світу Дошкілля першокурсників, проводили з ними конкурс-презентацію «Моя професія – найкраща», дарили подарунки і пам’ятні медалі.

А студенти 3 курсу разом з викладачами відділення дошкільної освіти підготували розважальну програму – веселе дозвілля дошкільнят «Сучасному малюку – сучасний вихователь» і провели її у центральному парку міста Бахмут.

День Дошкілля єднає дітей і дорослих, педагогів і батьків, усіх людей, причетних до дошкільного дитинства.