ВІТАЄМО НАШІХ ПЕРЕМОЖЦІВ!

8 квітня 2021 року відбулося онлайн засідання РМО викладачів математики ЗФПО Краматорсько – Словянського регіону, в якому взяли активну участь 21 учасник.

На початку засідання були підведені підсумки проведення конкурсу презентацій та відеороликів «Математика – цариця наук» серед студентів і викладачів ЗФПО Донецької області, який тривав з 21.02. 21 р. по 25.03.21 р.  Конкурс проводився в рамках оголошеного Року математичної освіти в Україні (Указ президента України № 31/2020 «Про оголошення 2020/2021 навчального року Роком математичної освіти в Україні) з метою привернути увагу суспільства до розвитку математичної грамотності та сприяти підвищенню мотивації у молоді до вивчення математики.

Конкурсні роботи приймалися у двох номінаціях – презентація «Математика – цариця наук» і відеоролик «Математика – цариця наук», в яких взяли участь 30 і 14  учасників відповідно. За результатами оцінки робіт були визнані два переможці і 13 призерів.

Переможці:

  • в номінації «Презентація» – Невідома Ангеліна, Русіна Катерина, студентки КЗ “Бахмутський педагогичний фаховий коледж”, керівник – Волошко Оксана Анатоліївна

Тож вітаємо нашіх переможців, та бажаємо подальших успіхів та досягнень!