З нагоди Дня знань!

       02 вересня 2024 року в Комунальному закладі «Бахмутський педагогічний фаховий коледж» відбулися урочисті заходи з нагоди початку нового 2024-2025 навчального року.
       Свято Дня знань коледж відзначив, обʼєднавши офлайн та онлайн учасників заходу. У прямому ефірі зустрілися студенти та викладачі, що знаходяться на базі нашого закладу – в м.Жовті Води, з учасниками освітнього процесу, що знаходяться в різних куточках не тільки нашої країни, а й земної кулі.
       Студенти-випускники коледжу привітали першокурсників, висловили свої побажання та передали їм символічний ключ до знань, додержуючись багаторічної традиції нашого закладу.
       Після завершення урочистостей на першокурсників чекав єдиний перший урок на тему «Живе і буде жити Україна. Ніхто не спинить крил наших політ». Гуртом обговорили проблемне питання першого уроку «Чому український народ є незламним?» та зрештою дійшли згоди та створили Духовний Щит Українства.
       Висловили свою вдячність захисникам і захисницям, зокрема тим, що змінили у свій час освітянський фронт у нашому коледжі на військовий, за те, що боронять нашу країну від агресора та наближають наше спільне незалежне українське майбутнє.
       Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх Героїв, цивільних і військових, дітей та дорослих, що загинули внаслідок збройної агресії проти України.
       В День знань щиро зичимо всім студентам Комунального закладу «Бахмутський педагогічний фаховий коледж» здоровʼя та успіхів, щоб сил і терпіння вистачило на весь навчальний рік, і не тільки, високих оцінок, легких контрольних, цікавих занять і вірних друзів, з якими все легко здійсниться!
       Зі святом!