Про можливості участі у грантових проєктах

Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради направляє оперативну інформацію щодо можливості участі у грантових конкурсах, проєктах, програмах, навчанні, а саме:

Інституційні гранти для молодіжних організацій. Програма «Мріємо та діємо» оголошує конкурс на отримання інституційних грантів для українських молодіжних організацій, а також організації, які працюють із молоддю та підтримують молодіжне лідерство задля формування української ідентичності, заснованої на цінностях аби такі організації могли мати довготерміновий вплив в Україні.

https://www.prostir.ua/?grants=instytutsijni-hranty-dlya-molodizhnyh-orhanizatsij

Дедлайн 22 грудня 2021 року

Гранти «Море Можливостей» програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Мріємо та діємо» запрошують подавати сміливі, новаторські та креативні проєкти, які відповідають цілям програми «Мріємо та діємо» та сприяють розвитку лідерського потенціалу молоді (віком 10–35 років) і формують засновану на цінностях українську ідентичність.

https://www.prostir.ua/?grants=hranty-more-mozhlyvostej-prohramy-ahentstva-ssha-z-mizhnarodnoho-rozvytku-usaid-mrijemo-ta-dijemo

Дедлайн 19 травня 2022 року

Академія лідерства з інтернаціоналізації. EducationUSA в Україні оголошує набір в Академію лідерства з інтернаціоналізації, що покликана створити можливості для віртуальних обмінів між студентами з України та США.

https://www.prostir.ua/?grants=akademiya-liderstva-z-internatsionalizatsiji

Дедлайн 8 грудня 2021 року

 З метою розповсюдження інформації, а також залучення більшої кількості вмотивованих учасників, прошу Вас розповсюдити зазначену інформацію про можливості участі у грантових конкурсах, проєктах, програмах, навчанні серед викладачів, учнівської та студентської молоді Вашого навчального закладу.