Золота медаль в конкурсі з тематичних номінацій на Тринадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

23-25 листопада 2022 року відбулися довгоочікувані заходи – Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Виставки представили 450 учасників із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської областей, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії. У межах виставки «Інноватика в сучасній освіті» був проведений конкурс із 5-ти тематичних номінацій.

На конкурси подано 425 робіт. Експертну оцінку якості робіт проводили науковці й фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». У межах виставки проводився конкурс з тематичних номінацій, на який була надіслана робота «Створення і впровадження моделей сучасного уроку фізичної культури в фізкультурно-оздоровчу й спортивну діяльність закладів освіти». Вона отримала Диплом І ступеня і золоту медаль Метою даної роботи є аналіз досвіду модернізація занять з фізичного виховання в коледжі та реалізації сучасної освітньої моделі  фізкультурно-оздоровчої й спортивної діяльності в Бахмутському педагогічному фаховому коледжі.

За результатами виставки коледж було нагороджено дипломом  за активну участь у розбудові національної освіти й популяризацію освітніх, наукових і інноваційних досягнень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *